Pályázat

Kedvezményezett neve: Knittl Péter Henrik EV
Pályázati felhívás neve, kódszáma: VP6-19.2.1.-82-8.1.3-17 Szinergia Egyesület - Mikrovállalkozások multiplikátor támogatása
A projekt címe, azonosító száma: A "Grafiprint Grafikai Stúdió" fejlesztése, 1922606882
A szerződött támogatás összege: 1 923 796 Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 70 %
A projekt tényleges befejezési dátuma: 2019.12.03.

A projekt keretében a 7924 Somogyviszló, Széchenyi tér 28. szám alatti székhelyemen valósult meg a fejlesztés. A beruházás keretében a technológiai háttér fejlesztése, modernizálása valósult meg eszköz- és gépbeszerzés által. A fejlesztés keretében beszerzésre került 1 db nyomtató plotter, 1 db vágóplotter, 1 db asztali számítógép, 1 db napkollektoros töltő. Ezeken felül 1 db honlap készült el, valamint marketing szolgáltatást vettünk igénybe, ezen belül megvalósult Google Adwords kampány menedzselése, keresőoptimalizálás, arculattervezés, logó, névjegykártya, levélpapír és Google Cégem fiók létrehozása és beállítása.

A fejlesztés eredményeként a humán erőforrás optimalizálása, a technológia háttér fejlesztése, modernizálása, a versenyképesség növelése, az árbevétel növekedése, valamint a kapacitás növelése és munkahely megőrzést értem el. A projekt megvalósításával hozzájárultunk a Szentlőrinci és a Szigetvári járási térség gazdasági aktivitásának növeléséhez, a munkanélküliség csökkentéséhez.

1 db weboldal került megvalósításra (www.grafiprintszigetvar.hu). A honlapon a vállalkozásom bemutatása, szolgáltatásaim, elérhetőségek, továbbá egyéb fontos információk találhatók meg. A fejlesztést minden elszámolt tétel vonatkozásában a Szentlőrinci, vagy a Szigetvári Járások területén székhellyel, vagy telephellyel rendelkező szállítóval valósítottam meg. A projekt innovációs témájú, mivel a beszerzésre kerülő plotterekkel a vállalkozásom eddig nem rendelkezett, így beszerzésükkel új szolgáltatásokkal (nagyformátumú nyomtatás, matrica/dekorfólia nyomás, nyomtatás habosított lemezre) bővült a "Grafiprint Grafikai Stúdió" kínálata, szolgáltatásainak száma. A projekt tartalmaz fenntartható energia ellátását szolgáló újrahasznosítást biztosító technológiai elemet, vagy vállalást.

Ez a projekt keretében 1 db A-Solar SolarBooster napkollektoros töltő került beszerzésre, amellyel kisebb műszaki cikkek (mobiltelefon, tablet) töltése oldható meg napenergia felhasználásával és egyszerre akár két eszköz is tölthető vele. A környezet megóvása érdekében vállaltuk a hulladék szelektív gyűjtését, az adminisztratív feladatok során újrahasznosított papír részleges használatát, valamint a kétoldalas nyomtatás előnyben részesítését. Ezek a projekt megvalósítási helyszínén megvalósításra kerültek. A projekt illeszkedik a felhívás céljaihoz.